tiistaina, joulukuuta 12, 2006

Joulua odotellessa

Jonkun tietojen mukaan Keski-Suomen seudulla on ollut musta joulu 14 vuotta sitten, luin sen jostain, ei vaan nyt tule mieleen että mistä??? Saas nähdä miten nyt käy?
Yhden (melkein) mustan joulun muistan kuitenkin sattuneen omalle kohdalleni. Vuosi oli 1986 kun asuimme Salmirannassa. Joulun viettoon meille tuli Sepi ja Kaisa Naantalista. Maa oli ihan mustana koko joulukuun ja yhtä pimeetä kun nyt. Jouluaattona alkoi kuitenkin sataa lunta ja Sepin kanssa seistiin Salmirannassa (missä silloin asuimme) keskellä peltoa ja katseltiin kun lumihiutaleet leijaili. Viikon sisällä siitä maa oli peittynyt paksuun lumivaippaan ja pakkasta oli reilu -20. Se taisi olla samalla elämäni kylmin talvi, mittari putos -45 ja kahden kuukauden (tammi -ja helmikuu) keskilämpötila oli -30....

Entinen Nylon Beat ja ...

MUSTA JOULU

Me heinäkuussa näin tavattiin Jo elokuussa jäin sinuun kii... Syysmyrskyt vaihtui kuumiin suudelmiin Mä uskoin joulun enkeliin... Vaan mustan joulun mulle teit,sä et tullutkaan ja lahjan ainoon multa veit,jäin sua kaipaamaan... Mustan joulun sulta sain,jäin kyyneliin Kuin hiutaleina maailmain putoaa niin... Mä tammikuussa saan kirjees sen Vaan helmikuussakaan avaa en... Vielä huhtikuussa muistan rakkauden Ei tullut joulu valkoinen... Vaan mustan joulun mulle teit,sä et tullutkaan ja lahjan ainoon multa veit,jäin sua kaipaamaan... Mustan joulun sulta sain,jäin kyyneliin Kuin hiutaleina maailmain putoaa niin... Vaan mustan joulun mulle teit,sä et tullutkaan ja lahjan ainoon multa veit,jäin sua kaipaamaan... Mustan joulun sulta sain,jäin kyyneliin Kuin hiutaleina maailmain putoaa niin... ...Jäin sua kaipaamaan..

P.S. En oo muuten ikinä kuullu. Yritin netistä hakea tietoa milloin on viimeksi ollut musta joulu...en löytänyt mitä etsiskelin joten sen sijaan tämä rallatus...

joulunodotusta kuitenkin...ja tähtivaloa...


...ai niin yks juttu meinas unehtua...jos liikutte Kouvolan-Kuusankoski-Anjalankoski akselilla niin käykää KETKUTTAMASSA ja JYRÄÄMÄSSÄ...SUOSITTELEN!!!

tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Valoisaa itsenäisyyspäivää


Mä lähden huomenissa Kouvolaan ja tulen vasta su. takaisin.

Jotenka ei muuta kuin VALOISAA ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ kaikille TASAPUOLISESTI

maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Hiukan väriä tähän IÄNIKUISEEN pimeyteen!!!


Hiukan piristystä tähän pimeyteen Juhani (Jussi) Petäjäniemen teos tämän vuoden alusta Galleria Beckerillä....