sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006

School's Out

Lainatakseni Haloefektiä, School's Out. Stefan nuorimmaistani mopotettiin kun hän siirtyy ylä- asteelle ensi syksynä...

School's Out

3 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Minä olin tästä koulun ulkopuolella tapahtuvasta mopotuksesta ihan ihmeissäni kun kävin Jyväskylässä (taisi olla Ainolan School's Out) jututtamassa joku kevät sitten ala-asteelta päässeitä lehtijuttuun.

Pohjoisemmassa Suomessa mopotusilmiö alkaa käytännössä vasta syksyllä. Silloinkin koulut pyrkivät tiukasti valvomaan tilannetta, eikä kasvojen sotkemista tms. vapaa-ajalla tapahtuvaa sallita.

9:36 ip.  
Blogger Halo Efekti sanoo:

Missähän vaiheessa toi mopottaminen tollaiseksi on mennyt?

En nyt haluu olla mikään ilonpilaaja, mut tollaiseen koulun ulkopuoleiseen mopottamiseen sisältyy ainakin riski kiusaamisesta. Aikoinaan toi oli kyllä koulun alkamiseen syksyllä liittynyt yhden päivän piina, pelkästään koulun sisällä. Mopokaste.

8:46 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Ymmärrän näkemyksenne asiasta, että se ei saisi tapahtua kuin syksyllä yhtenä päivänä ja että siinä on riski kiusaamisesta. Olen kuullut että jossain koulussa mopottamien on mennyt tosi rankaks ja sellaista ei saisi missään nimessä sallia. Kuitenkin tässä tapuksessa Stefan ei ollut mitenkään pahoillaan tosta mopottamisesta, väri kasvoilta lähti pesemällä, vähän saippuaa ja vettä niin se oli siinä.Eikä siinä tapahtunut mitään kiusaamista.

11:44 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle