sunnuntaina, elokuuta 26, 2007

Inhorealismia ja työhuoneen muuttoa.

Pieni varoituksen sana. Jos leikkaatte kovaa ruisleipää niin älkää tehkö kuten minä. Muutama yö sitten puolen yön jälkeen nukahdin sohvalle kesken jotain "mukamas kiinnostavaa" telkkarista. No joka tapauksessa ehdin siinä nukkua jonkin aikaa ja siitä herättyäni aattelin että otanpa tuosta pienen palasen ruisleipää. Otin leivän pussista ja aloin leikkaamaan puolikovasta ruisleivästä ja yhtäkkiä hups leipäveitsi lipsahti ja osui suoraan vasemman käden etusormeen...ai perskule että sattui. Veitsi viilsi kohtalaisen syvän haavan sormeen eli melkein puoleen väliin. Verta vuoti aivan kamalasti mutta en viitsinyt lähteä keskellä yötä polkemaan Keskussairaalaan. Teippasin sormen parilla laastarilla päällekäin jotta saisin vuodon tyrehtymään. Seuraavana päivänä sitten sormea näyttämään terveyskeskuksen sairaanhoitajalle, kävi siinä myös lääkäri. Ilmoittivat että sormi olisi pitänyt ommella mutta sitä ei voi tehdä enään koska oli kulunut jo liian kauan onnettomuudesta (6h max). Siinä sitten lääkäri kaiveli hiukan haavaa ja tutki että onko jänteitä mennyt poikki, onni onnettomuudessa ettei näin käynyt. Sormi siiteeseen ja jäykkäkouristuspikki peffaan ja siitä sitten kotiin. Nyt haava näyttää jo hiukan paremmalta. Alla olevasta kuvasta voi kukin itse tarkistaa miltä se nyt näyttää.Työhuoneen viime hetket alkaa kannaltani olemaan kohta taaksejäänyttä elämää. Vielä on aika moinen määrä rompetta siivottavana mutta eiköhän sekin järjestynee että jostain saisi sen verran varastotilaa että saan kaiken jota en tarvitsee säilöön.

Sähpostiosoite muuttuu: rune@rcsnellman.net
Kotisivuni ja blogini muuttavat tähän osoitteeseen:/www.rcsnellman.net/ (vielä kesken)
Osoite on Peräpelto 6 A 8
40520 Jyväskylä

2 Kommenttia

Blogger Heli sanoo:

Aijai, varmana sattu.

Kyllä mun sormi vaan ommeltiin jopa 13 tunnin jälkeen. Lääkäri sano, että pitää repiä haava vaan auki, kun on alkanut jo parantua ja senhän tuo teki, sattu aikas tehokkaasti kun siinä vaiheessa ei puudutusta vielä ollut. Tikkausta varten se sentään laitettiin. Etusormen rystyseen viis tikkiä.

Ps. Vihdoin päivitit :)

10:33 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

no huh, vai sellasta tapahtunu. Kerran marjakin meillä teki saman tempun, eli leikkas kovaa ruisleipää ja sai sai ranteensa auki. Ei ollu kivaa katottavaa. Eikun puristusside käteen ja hatanpäälle ensiapuun :).

11:15 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle