perjantaina, maaliskuuta 11, 2005

Viikonloppu.


Mukavaa kun on välillä viikonloppu ja Helsinkiin meno. Pääse välillä näistä kuvoista irti. La on Suomen Pohjoismaisen Taideliiton kokous Taidehaliin klubilla johon osallistun Jyväskylän taiteeilijaseuran "”lähettiläänä"”. Ihan mukava mennä sinne vaikkakin täytyy myöntää että hiukan jännittää mutta eiköhän se siitä lutviudu.
Yksityisyrittäjänhän kuuluisi tehdä aina töitä mutta suon itselleni sen että joskus täytyy myös saada pitää vapaata muutenhan sitä ei tarvitsisi edes asuntoa, voisi asua työhuoneella. Olen minä kyllä sitäkin kokeillut eikä se kovin hääviä ole.

Simo H:n tuotteita olen kuvannut mutta ei se vielä oikein hyvää ollut. Ensi viikolla Simo tuo taustoja ja laatii kuvaus-scheman (olikohan se näin?). Silloin ei tarvitse miettiä niin paljon kuinka niitä pitäisi asetella. Kyllä siinä kuitenkin aivan tarpeeksi tekemistä riitä.

Kaisan kanssa käytiin allekirjoittamassa Heikinkadun vuokrasopimuksen. Tämän kuun lopulla pitäisi päästä muuttamaan, tai ainakin me toivomme niin. Jalka on jo oven välissä ja kun vielä jaksaisi pakata kamat. Eiköhän sitä sitten viimeisellä viikolla hirveässä hässäkässä tuu pakattua.

Hyvää viikonloppua kaikille ja tässä yksi veitsi-haarukka kuva.