maanantaina, huhtikuuta 11, 2005

Päivän työ...


...on ollut Kirsi Neuvosen ”Sanataidetta ja aikakäsityksiä” näyttelyn kuvatiedostojen purku ja kuvien käsittely...kuvasin näyttelyn myös dialle ja ne tarvitsisi saada vielä vietyä kehitykseen ja sitten luovutan koko nivaskan Hannu Castrénille...terveisiä Kirsille ja kiitos hienosta näyttelystä...

Omat teokset Jaroslavliin odottavat vielä vuoroaan. Täytyisi tässä pikkuhiljaa alkaa suunnitteleen että miten teoskokonaisuus ”360 astetta” jälleen kerran toteutetaan. Vaihtoehdot tällä kertaa on siirtokuvamenetelmä tai kankaalle tulostaminen (molemmissa tapauksissa digitaalisessa muodossa suoraan valmiista tiedostosta). Kuvien koot tulee olemaan 200 cm x 50 cm ja ripustusta varten painoa alas ja ylös. Ehkä jonkinlaiset kiskot, en ole sitäkään vielä päättänyt...mutta eiköhän sekin vielä selviä..

Ei nyt tarttee lähteä kaupan ja apteekin kautta kotiin ”skruudaamaan” ja jos katsotte tarkkaan tämän päivän kuvaa niin henkilöllä joka esiintyy kuvassa on kaksi päätä. Eikös olekin tämä valokuvaus ihmeellistä!!!