lauantaina, toukokuuta 06, 2006

Tietokoneihmeitä???

Tietkone/bittimaailmassa kaikki vanhenee sellaisella vauhdilla ettei meikä pysy perässä. 10 vuotta on historiaa. Oon miettinyt minkä takia en saa tällä vanhalla Powermäkillä ladattua kuvia Bloggeriin mitään kautta. Syy selvisi kun vähän kelailin tota nettiviidakkoa. Mulla on niin vanha selain, jolloin blogi ei tomi täydellä kapasiteetilla. Kokeilin sitten Firefoxin Mozilla-selainta. Jess...siinä näky sitten se palkki siinä ylhäällä mitä kautta kuvia voi lisätä, mutta taas tuli mutkia matkaan, tekstikenttään ei voi KIRJOITTAA, joten se siitä. Sit aattelin että käynpä hakemassa uudemman selaimen, no perskules arvaatkaa löytyikö sellainen, no ei sitten mitenkään ja syynä siihen on taas se että mun Mäkin käyttis on OS9 ja siihen ei voi ladata uudempia selaimia. Pitäisi olla vähintään 10X käyttis että onnistuisi. Se sitten siitä, pitää tyytyä siihen että kuvat voi ladata vain ja ainoastaan työhuoneen masinalla.

Aurinkoista viikonloppua kaikille, siitä huolimatta, ja muistakaa käydä täällä:
JYVÄSKYLÄN TAITEILIJASEURAN 61. VUOSINÄYTTELYYN 36 TAITEILIJAA
Keski-Suomen museossa 6.5. - 4.6.2006 järjestettävään Jyväskylän taiteilijaseuran 61. vuosinäyttelyyn tarjosi teoksiaan 123 taiteilijaa, joista taiteen tohtori Mika Karhu valitsi näyttelyyn 36. Näyttelyyn on hyväksytty seuraavien taiteilijoiden teokset (suluissa teosmäärä):
Anne Alho (3), Samuli Alonen (1), Hannu Castrén (3), Sanna Heinonen (1), Pekka Helin (3), Maija Holma (3), Jan Ijäs (3), Naoji Ishiyama (2), Jallu & Anniina (1), Pertti Kalin (1), Kapa (3), Harald Karsten (1), Jaana Kautto (1), Eila Kinnunen (2), Marja Kolu (1), Kaisa Lipponen (3), Outi Markkanen (2), Elli Manninen (1), Jyrki Markkanen (2), Päivi Meriläinen (3), Timea Mucsi (2), Piia Myllyselkä (1), Aino-Kaarina Pajari (1), Tiitus Petäjäniemi (2), Johanna Pisto (1), Anna Ruth (3), Markku Saraste (2), Pekka Suomäki (1), Tuomo Takala (2), Lea Turto (3), Seppo Uuranmäki (1), Riitta Uusitalo (2), Jaakko Valo (3), Reijo Veijalainen (1), Ulla Virta (3), Matti Waskilampi (1).

P.S. Hymiö sille joka bongaa minut näyttelyn jostain teoksesta....