keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Drinksumeemi


Haaste otettu vastaan Halo Efektiltä

1.Mikä on mielestäsi paras blandis kossuun?Voiko kossua lantata???
"Nauti Koskenkorvaa taskulämpimäksi temperoituna, silloin siinä ei ole läheskään niin hyökkävää boquet (bukee)".
lainaus Alivaltiosihteeriltä
2.Kuinka monta olutta/sidukkaa pystyt keskimäärin juomaan ennenkuin pitää mennä kuselle??
Mulla on niin pieni kusirakko että siinä 2-3 välillä alkaa pakottaan jo niin hiivatisti että on pakko mennä vessaan ettei nouse kusi päähän. Joskus saatta jopa käydä niin että 1 tuopin jälkeen on mentävä. Yleensä sitten 5-7 jälkeen alkaa rakko rauhoittumaan.
3. Sopiiko alkoholi ja valokuvaus yhteen?
Eräs kollegani sanoi että alkoholi ja valokuvaus ei sovi yhteen mutt kohtuullisesti nautittuna ihan ok. Muistan Iisalmen kamerassa vuonna 1992 kun olin siellä Sarah Van Keurenin neulareikäalokuvaus/syanotypia kursilla. Tein siellä valokuvasarjan nimeltänsä Iisalmi-sarja. Kuvat ovat iaka isoja n. 50x60 ja niitä ei voinut vedostaa kun illalla koska suurennuskone oli käännettävä osoittamaan seinään päin koska koneessa oli liian kyhyt tolppa. Päätin että teen yhden joka ilta/yö (yht. 4 kpl:tta). 3 ekassa ei ollut mitään ongelmia, syntyivät ihan vaivatta mutta sitten kaupunkiin saapui Iisalmen olutfestarit ja kyllähän sen tietää miten siinä käy, 4 kuva sarjaan tuli tehtyä vasta sitten myöhemmin kotona koska olin niin jurrissa viimeisenä iltana että...Tästä voi sitten päätellä että sopiiko alkoholi ja valokuvaus yhteen???
4. Onko sinua koskaan "poistettu" kesken illan ravintolasta liiallisen anniskelun seurauksena?
Milloin viimeksi?En muista näin käyneeni mutta tässä "Matka kotiin"-projektin yhteydessä kun oli täälaainen baari-ilta ja Vakkari meni kiinni niin mentiin Sohwille jonottaan. Portsari katto meitä hiukan säälivästi ja sano että "eiköhän palata asiaan toisella kerralla".
5. Luettele tyhmimmät asiat, joita teet gänässä.
Miten niin tyhmiä, mä olen mielestäni erittäin fiksu silloin??? Ei vaitiskaan, kyllä kaikennäköisiä töppäyksiä tulee kännissä tehtyä. Liikaa tulee höpötettyä kaikenlaista joutavaa jota en tässä tuo julki. Mä olen nimittäin erittäin sosiaalinen luonteeltani ja "lääkityksen" vaikutuksen alaisena potenssiin 10.
...heitän haasteen eteenpäin Kapalle ja A-K:lle


3 Kommenttia

Blogger Halo Efekti sanoo:

"Nauti Koskenkorvaa taskulämpimäksi temperoituna, silloin siinä ei ole läheskään niin hyökkävää boquet (bukee)".
:D Heh, täytyy pitää mielessä!

Mukava kun sinäkin kerkeät taas bloggaamaan.

Juu, ensi viikolla on muuten se ilmoittautuminen sinne työväenopiston neulanreikäkuvauskurssille. Yritän olla nopea ja päästä mukaan. Koska en ole ollut ilmoittautumassa ennen, pitäkää mut mielessä jos töppään jotenkin!

1:36 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

AAAiii hemmetti sää pääset Neulanreikään. Mie en. Plääh.

9:15 ap.  
Blogger Halo Efekti sanoo:

Mitenniin Mikko? Etsä sitten kerkee?

10:33 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle