maanantaina, huhtikuuta 18, 2005

En ehtinyt


...sitten eilen su. katsomaan Jyväskylän taiteilijaseuran 60v-juhlanäyttelyä mutta kyllä sen vielä ehtii. Näyttely on avoinna 16.4.–19.6.2005. Sen sijaan kävin katsomassa taiteilijaseuran 60-files-sivustoa ja olen samaa mieltä Marja Kolun kanssa siitä että teksti on hyvää mutta ne teoskuvat...mitä törkykasoja??? Suurimmassa osassa kuvia oli niin paljon roskia että ei niitä edes huvita katsella. Värisäädöt oli ihan pielessä joten kuka lieneekin kuvankäsittelyn tehnyt niin ei ole kyllä välittänyt pätkääkään siitä miltä kuvat näyttävät. Kiirettä on taas pitänyt ja sen kyllä huomaa mutta jos ei kuvia ehdi saada kunnolla tehtyä niin miksi niitä ei voisi liittää sivustoille myöhemmin. Tulee tällainen sanonta mieleen kun "”hosumalla ei tule kuin vesipäitä"” ja tässä tapauksessa se kyllä pitää paikkansa!!! Sitten toinen seikka mikä vielä pisti silmään oli että ei missään mainittu että kuka/ketkä on teoskuvat kuvannut.

Minä en ole yleensäkään kova valittamaan (jonkun mielestä varmasti) mutta nyt tuli pakonomainen tarve tehdä näin. Mielestäni ihmiset valittaa muutenkin kaikenlaisesta turhasta eivätkä aina muista kuinka hyvin meillä asiat täällä Pohjoismaissa on verrattuna moneen muuhun maahan...ja tähän loppu tää valittaminen!!!

Nyt palaan sitten hiukan ajassa taaksepäin. Viikonloppuna oli nimittäin JYROCK ja kyllä oli mukava käydä kuuntelemassa LIVE-soitantaa . Pe. olin niin päissään että suurin osa bändeistä meni ohi. En tiennyt kuka soitti milloinkin. Eräs bändi jäi kuitenkin vahvasti mieleen ja bändin nimikin Stalwart selvisi kun Maija valisti minua. La. olin sitten aika lailla väsynyt mutta jaksoin kuitenkin mennä Maijan kanssa kuuntelemaan bändejä. Hyviä, hauskoja bändejä taas ja huom! nyt muistin ja tiesin ketkä soitti milloinkin. ”500 kg. lihaa oli illan mieleenpainuvin orkesteri. Kyllä meikäläiseen puree kovasti Kauko Röyhkän charmi. Se vain hymyili ja virnuili eikä sillä ole enään tarvetta olla ”"nuori ja vihainen"”.


Oli hauskaa!!!

2 Kommenttia

Blogger R.C.Snellman sanoo:

...ai että mitä???

2:18 ip.  
Blogger Timo Sälekivi sanoo:

Puhaltavatko täällä spämmäyksen uudet tuulet? Vai taidettako lienee?

Careful with your penis pills, man

8:03 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle