torstaina, elokuuta 25, 2005

...mikä mielenrauha


...vallitsikaan Tumiojärvellä eilisiltana. Koko päivä oli pää nin sekaisin että tuntu siltä ett nuppi hajoaa just. Oli kyllä ihan paikallaan toi muistelosoutelu. Pää sai hiukan muuta mietittävää kun onko töitä/onko rahaa/mistä lisää töitä jne.

En ole muuten tänä kesänä paljon grillimakkaraa miettinyt, saatikka että olisin syönyt mutta nyt kävi niin kun oltiin soutelemassa että alkoi silmissä vilahdella grillimakkaran kuvia. Minkä takia, kysytte? No sen takia kun siellä oli niitä saaria, esim. Lehtisaari, sitten Maijan mainitsema pieni saari. Siitä tuli mielen että siellä on taatusti mukavia grillipaikkoja johon voisi hetkeksi istahtaa, grillata pari makkaraa, päälle vielä sinappia ja särpimeksi kylmä olut...avott...kyllä tuli vesi kielelle.

Oli aivan valtavan hieno soutelu. Aikaa vierähti reilu pari tuntia ja kun oltiin saatu kiskaistua paatti maihin niin suuntasimme kukin kotiin päin. Minä koukkasin kyllä Siwan kautta edelleen se grillimakkarapaketin kuva silmissä. Sen jälkeen suuntasin kotiin ja huomasin ettei minulta liiennyt enään energiaa siihen grillitouhuun. Kylmänä sitten tempaisin muutaman palasen ja paistinpannulla käristin muutaman palasen...mutta eihän se ole laisinkaan sama juttu. Kylmä olut sen sijaan maistui valtavan hyvältä!!!

Tässä sitten pari kuvaa muistelosoutelon tiimoilta.