perjantaina, toukokuuta 12, 2006

Kuutamolla

From the Bridge

7 Kommenttia

Blogger Ansku sanoo:

Mukava sarja Kuokkalasta.

12:32 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Kiitos Ansku. Olen muuttanut takaisin Kuokkalaan 4 muualla asutun vuoden jälkeen. Nyt vasta on alkanut kolahtamaan kunnolla kuinka hienot maisemat Kuokkalan sillalta avautuu joten jatkoa seuraa.

1:05 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Onk nää muuten yhdestä ruudusta rajattuja vetoja vai useamman paukun panoraamoja? Koska jos on isoja tiedostoja niin... heti tänne ja tulostellaan 30x91cm printit niistä. Huh.

4:01 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Moi Mikko.
Se on 4 eri ruudusta reilu 30 megaa 8 bittisenä. Fotarin Panoraamaohjelma muuttaa ne aina 8 bittisiks. Pitäis varmaan hommata se sama ohjelma mikä Kapalla on, silloin nää sais tehtyä 16 bittisinä. Oon aika tyytyväinen iteki näihin kuviin. Kokeilin mitä se antaa kun muuttaa res. 160, silloin se ois, n. reilu metri. Meinaan jatkaa tätä siltaprojektia ja todennäköiseti vielä muualla Jyväsjärven ympäristössä.

4:39 ip.  
Blogger Halo Efekti sanoo:

Tää on tosi hieno. Keli on ollu kohillaan sekä kuvanottoajankohta valon puolesta ja ihan tyyni vesi peilaa upeesti. Upee sarja tulossa.

8:27 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

No se 16bittisyysjuttu on ihan turhaa löpinää kun nuo tulostimet ei tulosta niitä semmoisina. Ja jos välttämättä haluat kuvitella että sillä 16bittisyydellä on jotain ihmeempää merkitystä niin voithan ne RAWina kuvata ja säätää yksittäiset kuvat fotarissa kohdilleen ja sitten tumpsauttaa ne 8bittisiks ja panoraamasoftan läpi.

9:52 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Näin mie oon tehny!!!

10:43 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle