sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Vapun jälkeistä elämää (on tämä ollut yhtä tuskaa), kuvien postaaminen siis

Nyt on sitten kuvat ”imaistu” Flickrin kautta. Kuvat sain jo postattua mutta yhden postauksen jälkeen bloggeri alko taas tökkimään. Heti kun yritin editoida ja lähettää niin tuli STOPPI.

Tää tekstikin on jo melkein historiaa ennekun sen sivulle saan. Tällä menolla san Vappu-jutut jouluun mennessä koneelle, ehkä???

Ai niin, Vappu tuli ja meni. Ei tullut mentyä Ullanlinnanmäelle eikä Tsadin keskustaan yleensäkään. Yritystä oli mutta intoa ei ollut sitten riittävästi. Malmilla oli rauhallista, aurinkoista ja kylmää siideriä, niin mikäs siinä oli rantaruotsalaisen istuskella hyvässä seurassa.

Krokuksia

Wau..the summer is on it's way

???

Lauri the Cat

Late eli Lauri

Marko the Cat


4 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Terve!
Jaahas kuvat sitten tulee nyt Flickrin kautta, hyvä, loppui se arpominen että huoliiko Blogger kuvia vai ei :)

Hieno onkin setti kerrassaan! Vapun jälkeistä elämää onkin hallinnut kaunis valo ja luonnon heräily talviunilta, joka tuntuu ihanalta havaita pitkän pimeyden jälkeen (muistona pimeydestä kuiteskin kuu) :)

Terkuin Halo Efekti

2:16 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Höhö, kuvien perusteella ei voisi arvata onko HaloEfektin blogissa vai Runen, ja tekstin valituksen perusteella ei arvaisi onko Kapa vai Rune äänessä. Ottaa teistä nyt selvää.
Mutta että Flick(e)r toimii sitten niinkö?

5:04 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Minä valitin vain siitä että bloggeri ei toimi. Välillä tulee sellainen olo että dumppaan koko bloggerin.
Tänään istuin työhuoneella useamman tunnin, ja silti piru vie ei kaikki kuvat, ja suurinpiirtein puolet tekstistä näkyy tän päivän blogipläjäyksestä, jonka kirjoitin jo viikko sitten. Flickr toimii joo, niin kuin kaikki, toisinaan vähän paremmin ja toisinaan huonommin eikä se ole mikään autauaaks tekevä. Sitä paitsi mua hiukan arveluttaa toi että kuvat on siellä useammassa koossa, ja että ne voi surutta imuroida sieltä. Bloggerin kuvat on vähän tällaista lepohommaa joista en nyt niin suuria ajattele ja suurin tiedostokin on sitä luokkaa ettei niistä ole kuin nettikuviksi. No, onhan siellä joku ns. taidepläjäys aina välillä.
Ottaapa tästä sitten selvää???

..ja ei muuta kun aurinkoa. kaljaa ja hyvää siggeä välillä niin kyllä se siitä lutviutuu.

6:41 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Kiitos Rune viimeisestä!

Hyvä, että blogikin toimii.

t. Tero

9:13 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle