perjantaina, elokuuta 18, 2006

Lähikirjastoadressi

Jos ei mitään mutta tuu tänään niin ainakin yksi tärkeä adressi allekirjoitettavaksi, eli lähikirjastoadressi.

Olen rekisteröinyt itseni Blogger Beta:n käyttäjäksi ja jossain vaiheessa aion siirtyä sinne pitämään blogiani kun se tuntuisi toimivan paremmin kun tämä vanha bloggeri.
Eilen yritin vaikka kuinka kauan saada kuviani ladattua Bloggeriin ja loppujen lopuksi sitten myös onnistuin kunhan käytin kaikkia selaimia (Firefox, Internet Explorer, Netscape Navigator ja Opera) vähän sekaisin.

Viikoloppua kaikilla tasapuolisesti vaikka NESTE ralli on kaupungissa

13 Kommenttia

Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Niin siis oliko sulla tossa Dashboardissa nappula että "Tervetuloa", vai kävitkö erikseen rekisteröitymässä ja teit uuden blogin? Siirtyikö sulla vanha sisältö sinne vai ei?

9:52 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Kapalle tuli sellaim´nen viesti missä li toi Tevetuloa. Mulle ei mutta ajattelin kokeilla että onnistuiskos homma. Sain luotua uuden blogin mutta musta ois kyllä mukavaa jos sais ton vanhan sisällön sinne siirrettyä. Oiskos sulla Mikko tietoa miten se tapahtuu???

11:01 ap.  
Blogger Halo Efekti sanoo:

Mä siirsin vanhan blogger-blogini suoraan kokonaisuudessaan sinne Betaan. Ja se on nyt siellä ja toimii kuten ennenkin. Takaisin ei voi enää siirtyä ja nyt sinne kirjaudutaan GOOGLE-salasanalla.

1:25 ip.  
Blogger Halo Efekti sanoo:

Kapalta muuten hävisi ainakin osaksi skandit eli on Ä ja Ö -ongelmia vaihdon jälkeen. Mä en vaihtanut vielä templatea kun mullakin meinas ne hävitä esikatselussa.

1:46 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Voisitsä Halo Efekti vääntää mulle RAUTALANGASTA miten se siirtäminen tapahtuu???

3:07 ip.  
Blogger Halo Efekti sanoo:

Se kävi niin nopeasti että mulle ei jäänyt mieleen tapahtuman tarkka kulku ja nyt kun olen jo siirtynyt LOPULLISESTI (palata ei voi) niin en voi katsoa uudestaan miten se meni.

Jospa Mikolle jää jotain mieleen enemmän kun hän miettii enste mitä tekee ja pystyy ehkä paremmin neuvomaan.

Olisikohan siinä kohdassa lukenut "transfer your blog to Beta"? Ei se kyllä vaatinut monta klikkausta ja Google-salasanat.

3:26 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Mikko ei todellakaan uhraa blogiaan ja ääkkösiään beta-versioiden tervakuopille. En en en ja vielä kerran en.
Tai no kyl mä ajattelin ensin heti hypätä, mutta hirvittää jo nyt tämän Bloggerin kyvyttömyys tarjota kunnollista backup-koneistoa, saati sitten "oho"-jutuille alttiita betaversioita.
Mutta tuo koko sisällön siirtäminen kai onnistuu vain kutsun kautta? Saiko Halkoefekti(sic) kutsun?

1:13 ip.  
Blogger Halo Efekti sanoo:

No, kutsun ja kutsun... Jollain Bloggerin omalla sivulla kysyttiin jotakin tyyliin "Would you like to transfer your blog to Blogger Beta?" ja minä vastasin harkitsemattomasti että YES koska mulla sattui olemaan Google-tunnukset olemassa.

Miinuksen puolelle meni. Flickrin ja Picasan helpot kuvanlähetykset herkesivät toimimasta. Jos templatea menee sörkkimään yhtään skandit häviää osaksi tai kokonaan ja nyt saa aina miettiä millä tunnuksella pitää kirjautua kun blogi on Betassa ja kommentointiprofiili vanhassa Bloggerissa.

Älkää vaihtako vielä!!!!

9:12 ip.  
Blogger Halo Efekti sanoo:

Nythämmä vasta hokasin sen kutsumishomman... Mähän sain ne Google tunnukset kun ne kutsuivat mut Google Analytics käyttäjäksi. Sehän tosiaan vaati kutsun...

Sen saa myös GMail käyttäjät ja Kissamaulta saat ainakin kutsun GMailin (sitten joskus myöhemmin) koska sähköpostin vakikäyttäjät saavat kutsuja kavereilleen. Sinne on siis sama tunnus kuin tonne Betaan.

9:33 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Aika lailla ihmeellistä touhua toi bloggerihomma. Tarttee ruveta kohta miettimään jotain toista vaihtoehtoa??? Sain muuten tänään kutsun G-mailiin ja liityin oitis. En tiedä tuleeko sitä käytettyä kun toi Outlook Express näyttäisi toimivan ihan ok (koputtaa maalaamatonta puuta). Nyt kuitenkin tarttee mennä nukkumaan...öitä...

1:33 ap.  
Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Niin GMail-invite(kutsu) ei näytä kuuluvan tähän mitenkään, paitsi että Betaan tarvitaan YleisGoogle-tunnukset, jotka saa automaattisesti joko GAnalyticsiin ja GMailiin liityttäessä.
Blogger Betan kutsu on nimenomaan se sininen laatikko Bloggerin Dashboardin oikeassa reunassa. Siinä sivulla mikä aukeaa kun Bloggeriin kirjautuu sisään.
Ja kuten sanoin, tuossa blogissa on sen verran työtä takana ja ajatuksia viranneet jo nyt etten ihan heti ala testailemaan betoja varsinkaan kun ei ole sitä varmuuskopiota olemassa. Ja kuten on sanottu, beta on beta on beta. Alphaa odotellessa.

1:01 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Ja niin piti sanoa että voisinhan tuota itsekin siirtyä jonnekin muuanne, mutten ala siihen ennenkuin saan siirrettyä vanhan Bloggerin sisällön sinne.
Ja RUNE: Se Gmaili on hirmukätevä, Outlookin kanssa on sidottu aina yhteen paikkaan, musta on kiva että voi tarkistaa postit silloinkin kun ei satu olemaan kotona/työhuoneella.
Ja Outlookkiin verrattuna KAIKKI on parempaa. Kuten esimerkiksi Thunderbird, jos on pakko käyttää tommosta ohjelmaa. Aika paljon turvallisempaakin.

1:03 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Sorge Mikko. Ei mulla olekaan Outlookia vaan nimeenomaan toi Thunderbird...eli Thunder vaan sullekin sanoi aikoinaan Alivaltiosihteerin pojat kun levylautaselle pläjäyttivät pyörimään AC/DC:tä.
Voi se sittenkin olla että rupeen käyttämään Geemailia. Sinä on ainakin se hyvä että kuvat näkyy hyvin ja yhellä klikkauksella ne saa suuremmiks...mutta siellä ei ole HYMIÖITÄ...byäääähhhhh.....

9:29 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle