torstaina, elokuuta 24, 2006

Tina-kissa


Tässä on sitten lupaamani kuva ensimmäisestä kissasta joka meillä oli. Tina-kissasta jota kutsuttiin myös Frasseksi (Frasse on suomeksi jotakuinkin ärhäkkä kissa, tai jotain sinne päin???). Kuva on v. 1963, kuvattu ensimmäisellä omistamallani kamerallla( kompakti-rullafilmikamera) jonka ostin 13v Tukholmasta, luokkaretkellä ollessani. Kuva on otettu aika huonosta kulmasta, mutta joka tapuksessa kannattaa kiinnittää huomiota Tinan häntään joka on saparolla??? Tina eli aikalailla vanhaksi ja meni sitten talon alle piiloon, eikä sen koommin poistunut sieltä. Kuvan teetätin liikkeessä, vasta n. vuotta myöhemmin tein ensimmäiset mv-kuvani.

2 Kommenttia

Blogger Halo Efekti sanoo:

Kaikenlaista sitä on tullut nähtyä, mutta saparohäntäistä kissaa ei kylläkään.

Talojen kivijaloissa on viileätä ja rauhallista, tiedän useita vanhempia taloja joiden alusia kissat koluavat vakituisesti. Sairas kissa voi vetäytyä sellaiseen turvapaikkaan ja kuolla. Sanoit että se eli melko vanhaksi, luultavasti se sai täyden kissanelämän.

11:09 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Toi on tyypillistä kissoille mennä vanhojen talojen alle kesäisin. Esim. isäpuoleni vanhempien vanhan talon alle kissat menivät hirveän mielellään. Muistan kun isäntäväki kerran kertoi, että yhdenkin syksyn tullen kun jotkut luukut tms. suljettiin talon alta ennen talvea, niin sinne sokkeloihin menneet kissat löytyivät seuraavana kesänä lattian avaamisen yhteydessä. Ei ollut varmasti mukava niitä kuolleita kissoja sieltä löytää :(

Aika erikoinen toi saparohäntäinen kissa :)

- Slanek

9:31 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle