maanantaina, toukokuuta 30, 2005

The Lizard King


Kuvasin tässä yhtenä päivänä tällaisen kepakon ja kuinka ollakan minulla tuli mieleen siitä lisko. Asoista voi olla monta mieltä ja asioita voi nähdä niin monella eri tavalla. Minä näin siinä kepakossa siis liskon mutta moni muu ei ole nähnyt siinä mitään muuta kun pelkän kepakon.

No nyt on siis 360 astetta teokset tulleet Tampereelta Esko Ahteen puljusta ja täytyy sanoa että kylä ne parimetrisinä kankaalle printattuna näyttä komealta. Eivät mielestäni ole edes hinnalla pilattu. 5 kpl:tta 200x50 cm. vedosta kankaalle printattuna tuli maksaan about 400 euroa.

Piti tänään täyttää Kulttuurirahaston apurahahakemus mutta taidan jättää sen ns. viime tippaan eli huomenna on tultava aikaisin työhuoneelle ja puristettava se paperille.

Sunnuntaina tuli käytyä Joutsassa HAIHATUS-näyttelyn avajaisissa missä minullakin on teoksia esillä. Omakuvia, vanhoja sellaisia mutta kestävät vielä hyvin katsekulutusta!!! Kannatti käydä. Oli mukava, välitön ja rento meininki ja sitä paitsi sain sieltä hankittua "asevelihintaan" HAIHATUS-Tpaidan.

Eipä sitten paljoa muuta kun gonatt ja muistakaa välillä HAIHATELLA

1 Kommenttia

Blogger A-K sanoo:

Tuttu kepakko!

Liskoksi minäkin sen olen mieltänyt, vaikka ilmiselvästi vain oksankarahka onkin. Ihminen näkee mitä haluaa...

Että tikusta asiaa, jos ei muuta keksi.

8:14 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle