tiistaina, kesäkuuta 07, 2005

Jos...


... kaupunki syväänteessä...

...tietokone alkaa kaatuilemaan kuten sillä on useasti tapana tehdä niin tässä resepti mitä sille voisi tehdä. Aikoinaan keskustelin erään ihmisen kanssa tästä tietokonemaailmasta kaikkea juuta ja jaata. Hän kertoi minulle että Päijänteellä on sellainen syvänne (Rappukallio) joka olisi n. 100 metriä syvä (en nyt ole ihan varma tosta syyvyydestä...mutta syvä kuitenkin) ja se on oivallinen paikka jos tietokone alkaa ryppyilemään. Sieltä sitä ei enää löydä. Toinen hauska juttu oli kertomus siitä että mihin voi käyttää näitä vanhoja kottaraispönttö-Mäkkejä. Joku kaveri oli nimittäin valanut muutaman sellaisen täyteen betonia ja toimivat kuulemma hyvin painoina sidottaessa vene kiinni laituriin.

Karaoke on tänä päivänä varsin suosittua ja hevikaroke tekee tuloaan. Tässä taas resepti jos alkaa hotsittamaan toi hevikaraoke.

Enään muutama päivä ja Venäjän matka alkaa. 117 duunia pakattu siisteihin paketteihin, numeroituna koodattuna ja ties vaikka mitä...kuvia on printattu 3 kpl:tta joka teoksesta. Paketin päälle (tällä kertaa sitä ei olisi kuulemma tarvinnut tehdä), kuskille ja vielä tulliin. Sähköpostilla on myös lähetetty Jaroslavlin taidemuseolle sähköisessä muodossa kuva joka teoksesta. Museon intendentti Irina Rekhovskikh joutuu matkustamaan Jaroslavlista Moskovaan (n. 200 km) kuvien kanssa. Siellä sitten Moskovan tulli päättää että onko tämä meidän näyttelymme taidetta vai ei. Jos toteavat että ei se olekaan taidetta niin kuulemma tulee sitten maksamaan jonkun verran lisää. Että tällaista. No, joka tapauksessa, mielenkiintoista on lähteä sinne. Olen ollut siellä kerran aikaisemmin ja täytyy sanoa että se on kyllä kaunis kaupunki.

Dasvidanija (meniköhän toi oikein???)